Besøg vores side
Kalender

Badminton

I HMIF kan både børn og voksen spille badminton. Vi har hold for børn og unge, der mødes en - to gange om ugen til sjov, udfordrende og seriøs træning. Træningen er tilrettelagt, så alle kan være med og får passende udfordringer. Vi ønsker, at vores træning skal gøre den enkelte til en bedre badmintonspiller, men lige så vigtigt er det, at træningen giver mulighed for at udvikle venskaber og sammenhold mellem spillerne.
Mange af vore spillere tager ofte til stævner i weekenderne. Vi har også tradition for at deltage med et stort klubhold i udvalgte stævner i løbet af sæsonen.

For voksne har vi motionsbadminton flere hverdagsaftner. Vi sælger banetider til meget fordelagtige priser. I løbet af sæsonen holder vi flere større eller mindre arrangementer for motionisterne fx klubturnering, hvor vi traditionen tro hylder både vindere og tabere.
Som medlem af motionsbadminton kan man købe fjerbolde fra RSL gennem klubben.  

Bag badminton i HMIF står badmintonudvalget, der har ansvaret for den daglige drift af afdelingen og afdelingens udvikling. Under Praktisk info her på siden, kan du se hvem der sidder i badmintonudvalget og hvilke opgaver den enkelte har. Du er velkommen til at kontakte udvalget.

Vi har en flok dygtige og engagerede trænere og holdledere, der bruger deres fritid på at lave god og spændende badmintontræning for børn og unge. Trænerne er ulønnede. På de enkelte holds sider kan du se hvem der er træner og holdleder.

Desuden har vi medlemmer og forældre, der hjælper til med stort og småt. Uden dem var der ingen badminton i HMIF.

 

Tilmelding
Tilmeld dig et vores hold her.
Tilmeld

Sponsorer


Hoptrup Marstrup Idrætsforening | Kærsmindevej 3 | 6100 Haderslev | CVR-nr. 29 50 65 58