Hoptrup Marstrup
Idrætsforening
Besøg vores side
Kalender

Fodbold


Velkommen til Hoptrup Marstrups Idræts Forenings fodbold afdeling.

Har du lyst til at spille fodbold? Så er du det helt rigtige sted!

Vi tilbyder følgende hold:

Serie 6 herrer træner hver Tirsdag  i Marstrup kl.18.00-21.00.Holdleder er Palle Bruun og Palle kan kontaktes på 25369454

Vores damehold træner mandag i Marstrup kl. 19.00-20.00 Holdleder er Nadia Langston og Nadia  kan kontaktes på 40596909.

Fodbold for børn er for flere årgange . De starter henholdvis den 2. og 3. april 2019. For mere info kontakt venligst Joan Kjems på mobil 60148984.

Desuden er der startet hyggebold for U16/U18. Foreløbig træner de kun. Kontaktperson for U16/U18 er Jacob Bonde som kan træffes på mobil 24452261.

 
Fair Play vedrører alle...

Spillerne. Trænerne. Tilskuerne. Fodboldforældrene på sidelinjen.

Vi har en strategi og handlingsplan for vores arbejde med at formidle selve ånden i spillet.

DBU Fair Play har siden 1998 arbejdet med et omfattende og ambitiøst projekt, der skal sætte fair play på dagsordenen i samtlige danske fodboldklubber. Fra SAS Ligaen til serie 6 og på samtlige ungdomshold - både hos drenge og piger.

Aktiviteternes indhold præges af tre nøgleord:

  • Seriøsitet
  • Synlighed
  • Langtidsholdbarhed

Fairplay er højaktuelt og mere påkrævet end nogensinde før. Derfor skal temaet behandles alvorligt. Men seriøst og sagligt arbejde med et abstrakt emne behøver ikke være kedeligt.

Et tiltag som dette kræver synlighed - ellers er vores kræfter spildte. Derfor forsøger vi gennem mange forskellige kanaler og aktiviteter at nå ud til flest muligt mennesker med tilknytning til fodbold.

Men aktiviteterne skal ikke være ét højt brag, som er glemt om en uge. Så selv om vi benytter meget udadvendte tiltag ind i mellem, så satser vi på et langt, sejt træk med holdbarhed i flere år.


Vi glæder os til at se dig....

Vel mødt
Tilmelding
Tilmeld dig et vores hold her.
Tilmeld

Sponsorer


Hoptrup Marstrup Idrætsforening | Kærsmindevej 3 | 6100 Haderslev | CVR-nr. 29 50 65 58