Velkommen til Hoptrup Marstrups Idræts Forenings fodbold afdeling.

Har du lyst til at spille fodbold? Så er du det helt rigtige sted! Her har du mulighed for at læse lidt om os og nederst på siden har du mulighed for at melde dig på det hold der passer til dig.
Vi glæder os til at se dig....

Vel mødt
Hej Alle

Serie 6 herrer træner hver Tirsdag  i Marstrup kl.18.00-21.00.Holdleder er Palle Bruun og Palle kan kontaktes på 25369454

Vores damehold træner mandag i Marstrup 
kl. 19.00-20.00 Holdleder er Nadia Langston og Nadia  kan kontaktes på 40596909.

Fodbold for børn er for flere årgange . De starter henholdvis den 2. og 3. april 2019. For mere info kontakt venligst Joan Kjems på mobil 60148984.

Desuden er der startet hyggebold for U16/U18. Foreløbig træner de kun. Kontaktperson for U16/U18 er Jacob Bonde som kan træffes på mobil 24452261. 
Hvilke hold tilbyder vi...

Under fanen fodbold kan du se de hold vi tilbyder i foråret 2019 og du tilmelder dig under fanen "Tilmeldinger" i øverste højre hjørne på forsiden.

Tips og triks

Har du brug for ny inspiration eller måske bare lyst til at se sjove og anderledes øvelser? Så kik forbi denne web side

 www.TechnicaFodbold.dk
Fair Play vedrører alle...

Spillerne. Trænerne. Tilskuerne. Fodboldforældrene på sidelinjen.

Vi har en strategi og handlingsplan for vores arbejde med at formidle selve ånden i spillet.

DBU Fair Play har siden 1998 arbejdet med et omfattende og ambitiøst projekt, der skal sætte fair play på dagsordenen i samtlige danske fodboldklubber. Fra SAS Ligaen til serie 6 og på samtlige ungdomshold - både hos drenge og piger.

Aktiviteternes indhold præges af tre nøgleord:

  • Seriøsitet
  • Synlighed
  • Langtidsholdbarhed

Fairplay er højaktuelt og mere påkrævet end nogensinde før. Derfor skal temaet behandles alvorligt. Men seriøst og sagligt arbejde med et abstrakt emne behøver ikke være kedeligt.

Et tiltag som dette kræver synlighed - ellers er vores kræfter spildte. Derfor forsøger vi gennem mange forskellige kanaler og aktiviteter at nå ud til flest muligt mennesker med tilknytning til fodbold.

Men aktiviteterne skal ikke være ét højt brag, som er glemt om en uge. Så selv om vi benytter meget udadvendte tiltag ind i mellem, så satser vi på et langt, sejt træk med holdbarhed i flere år.

Hoptrup Marstrup Idrætsforening | Kærsmindevej 3 | 6100 Haderslev | CVR-nr. 29 50 65 58