Besøg vores side
Kalender

YOGA - Kaninhold

Jeg er ved at uddanne mig til yoga-instruktør. Derfor har jeg brug for at øve mig - vil du hjælpe mig?

Efter en hektisk dag kan yoga hjælpe dig med at komne ned i gear. Yoga er en anderledes måde at arbejde med kroppen på i forhold til andre motionsformer. Yoga handler både om krop OG sind. Sessionen er tilrettelagt så ALLE kan være med. Både de helt nye og de øvede. Hver session vil udfordre din krop, din smidighed og din styrke og måske også bringe lidt sved på panden. Yogaøvelserne vil være enkle og blive grundigt instrueret. Vi afslutter med afspændingsøvelser og/eller let meditation.

Medbring egen yogamåtte, tæppe og vandflaske. Hav tøj på du kan bevæge dig i. Vi laver yoga i bare fødder, men medbring gerne et par strømper.

Jeg tilbyder 8 gange yoga à 90 min. GRATIS!
Sted: Marstrup Skole, den nye bygning
Tid: Tirsdage kl. 19.00-20.30
Opstart: TIRSDAG DEN 20. OKTOBER 2020

Jeg håber, der findes 10-12 friske prøvekaniner!! Alle fra 17-99 år er velkomne og kan deltage, om du er totalt nybegynder eller har prøvet yoga før, mand eller kvinde - kom frisk!

Velmødt.
Kirsten Jelling
Mobil: 40414411

Gymnastik


Velkommen til Hoptrup Marstrup IFs gymnastikafdeling, hvor vi tilbyder gymnastik for børn i alle aldre fra
Forældre/barn
Børnehavebørn 3-5 årige
0.-2. klasse 6-8 årige
Fra 3. klasse og opefter 

Derudover fornøjer vi os over også at kunne tilbyde
Line Dance
Square Dance
Yoga

 

Kære alle,

Sæson 2020/21 står for døren, og alle ledere er instrueret i retningslinjerne, og vi holder os hele tiden opdateret med hensyn til nye retningslinjer, så du trygt kan komme til gymnastik og dans.

Vi har alle et helt personligt ansvar, om vi er udøver, instruktør, hjælpeleder eller besøgende. Muligheden for smittespredning skal begrænses mest muligt, herunder at der sikres afstand mellem mennesker, og at der fortsat er et skærpet fokus på hygiejne i henhold til myndighedernes generelle retningslinjer. For gymnastik er der retningslinjer, som du skal respektere.

For hurtigst muligt, at kunne give besked om et smittetilfælde, beder vi dig om som udøver at få dig registeret som medlem, hvilket du gør ved at betale dit kontingent!!

Generelle retningslinjer for alle bruger og besøgende i HMIF er følgende:

• Du skal blive hjemme fra træning, hvis du har symptomer som feber, hoste og muskelømhed.

• Er du blevet smittet med Covid-19, beder vi dig om at kontakte din træner eller foreningens formand, så vi hurtigst muligt kan få stoppet en evt. smittespredning.

• Alle spritter hænder af ved indgang til hallen, før træningsstart og igen ved træningens afslutning.

• Vi anbefaler, at alle klæder om hjemmefra og kun bruger omklædningsrummene i hallen, hvis det er nødvendigt (for eksempel, hvis man kommer i hallen direkte fra skole, arbejde eller skal videre på arbejde efter træning).
Omklædningsrummene kan kun i begrænset omfang bruges til bad efter træning. Vi opfordrer derfor til, at man i videst muligt omfang tager bad hjemme efter træning.

• Alle medbringer egen drikkedunk til træning. Der må ikke drikkes direkte fra vandhanen. Husk at spritte hænder efter drikkepause.

• Alle materialer, der anvendes i træningen sprittes af efter brug.
Da vores frivillige ikke skal stå med rengøring af vores redskaber oveni at være ansvarlig for et hold, bliver der lavet turnusordning med forældredeltagelse på vores børnehold.

Vi håber, at I alle vil hjælpe os med at overholde vores fælles COVID-19 regler, således at vi alle kan få en rigtig god sæson.

Spændstige hilsner fra
Formand for HMIF Gymnastik og Dans

Rikke Erbs Lybæk

Mobil: 25 21 50 38
E-mail: rikkeerbslybaek@gmail.com

Tilmelding
Tilmeld dig et vores hold her.
Tilmeld

Sponsorer


Hoptrup Marstrup Idrætsforening | Kærsmindevej 3 | 6100 Haderslev | CVR-nr. 29 50 65 58