Besøg vores side
Kalender

HMIF Racing


HMIF RACING er et motions landevejs cykel fællesskab. Foreningen er en blanding af nye cykelryttere og ryttere som har flere år på bagen. Sæsonen starter op i løbet af foråret og slutter til efteråret, hvor vi i stedet begynder på indendørs træning på blandt andet Zwift platformen og Fitness.
 
TIRSDAG & TORSDAG - nærmere info om sæsonstart kommer i løbet af februar mdr.
 
HMIF RACING tager sig af alle nye ryttere som ønsker at være en del af fællesskabet.
Vores udgangspunkt for fælles træning er tirsdag kl 18.15 fra Marstrup Hallen, Kærsmindevej 3A, 6100 Haderslev og torsdag kl. 18.15 fra Hjortebro skolen, Kløvermarken 2, 6100 Haderslev.
Kaptajn for holdene er Uwe Kulow.

Distancerne på vores træning er ca. 30-50 km, som varieres i løbet af sæsonen. Hastigheden er mellem 23-25 km/t og vi sikrer at alle kommer godt afsted og med hjem igen. Det skal være en god oplevelse at være med i HMIF Racing.
 
Det sociale vægter vi meget højt i afdelingen, og derfor arrangerer vi i løbet af året, forskellige weekend ture på cykel, hvor vi spiser en frokost sammen på turen, og ofte tager vi en vand/øl efter træning, hvor vi får hygget os og talt om alt mellem himmel og jord 🚴‍♂️
 
Kontingent for sæsonen er 200 kr. Ønsker man også at have adgang til styrketrænings rum, samt fitness maskiner så er kontingentet i stedet 1200 kr. pr. år.
 
I løbet af året deltager flere medlemmer i længere motions cykel løb, som Fyn rundt, Århus - København, Coast to Coast og flere andre.
 
Kom og vær med i fællesskabet. Der er også plads til dig 🤓
 
Besøg vores side
Tilmelding
Tilmeld dig et vores hold her.
Tilmeld

Sponsorer


Hoptrup Marstrup Idrætsforening | Kærsmindevej 3 | 6100 Haderslev | CVR-nr. 29 50 65 58