HMIF Kajak så dagens lys i foråret 2013 og er derfor en ny og lille klub der er under ”opbygning”. Vi er derfor meget åbne overfor nye medlemmer der ønsker at blive en del af del sociale sammenhold – ligesom vi altid er åbne overfor nye tiltag og ønsker der kan bidrage og gavne klubben.

Vi har i dag omkring 15 aktive kajakroere som spænder over alle aldersgrupper.

Vores nye ”klubhus” ligger ved Sønderballe Strand (v. parkeringspladsen til Sønderballe Lejrskole). Her har vi alle vores kajakker liggende i vores velindrettede container. Derudover har vi også en lille grill stående som nogle gange benytter efter endt træning - det sociale aspekt er altid i højsæde.

Klubben har også en trailer som benyttes når vi tager på ture for at se nogle ”andre vande”. Som udgangspunkt arrangerer HMIF Kajak 4 årlige dagsture for klubbens medlemmer – men der er også basis for, at medlemmerne selv kan arrangerer fælles klubture ”ud i det blå”. 

Vi sejler i Havkajakker og alle vores medlemmer har mulighed for at deltage i klubroningen som finder sted hver tirsdag og torsdag fra kl. 17.00 til ca. kl. 19.00. Såfremt man som medlem ikke selv har en havkajak har man mulighed for at låne en af klubbens mange kajakker.

Efter at man har bestået klubbens ”Frigivelseskursus” (bl.a. ro +75 km, svømme 800 meter, redde sig selv op, makkerredning, basale rotag mm) er man frigivet og kan derefter selv låne klubbens kajakker og ro en tur 24-7 - det er gratis når man er medlem af klubben.

Følg med i HMIF kajak via Facebook hvor der ofte kommer indlæg fra vores klubroninger og fællesture

Facebook: https://www.facebook.com/groups/543675552331413/


Link til Kontaktpersonerne i kajakafdelingen: /Kontaktpersoner
Link til klubturene i 2016: /Klubture-2016
Link til stemningsbillederne: /Stemningsbilleder
Hoptrup Marstrup Idrætsforening | Kærsmindevej 3 | 6100 Haderslev | CVR-nr. 29 50 65 58