Besøg vores side
Kalender

Mountainbike


HMIF Mountainbike så dagens lys i foråret 2010 og har primært til formål at dyrke fællesskabet omkring mountainbikesporten. Vi har fokus på at udvikle rytternes tekniske kunnen og  sikkerheden i sporet har høj prioritet. Vi kombinerer teknik og kondition, så turen i skoven giver sved på panden. 
Omtrent 6 km vest for Haderslev Dam ligger Pamhule Skov smukt placeret i Tunneldalen; en fure som blev pløjet helt ind til Vojens for over 20.000 år siden af den seneste istid.
Og lige her ligger selve hjertet i, og definitionen af HMIF-MTB’s korpsånd og banker. Pamhule Sporet.
Sammen med søster-foreningen Pamhule Trailbuilders er de 12 km. singletrack nænsomt, i respekt for naturen og i et forbilledligt samarbejde med Skov- og Naturstyrelsen blevet opført.
Hoptrup Marstrup Idrætsforenings Mountainbike afdeling holder til i Marstrups gamle skolebygning kun 2 km fra spor-start og tæt ved Marstrup Hallen, hvor også vores kommende Teknikbane ligger placeret.
HMIF Mountainbike opstod da en flok venner engang i 2010 syntes at det var det fedeste at cykle med andre i naturen, og hurtigt opstod drømmen om at få sit eget spor at køre på.
I juni 2013 blev Pamhule Sporet officielt erklæret åbent, og i dag kan vi bryste os af at kunne mønstre over 150 medlemmer, inklusive vores fantastiske ungdomsafdeling, kaldet “Funsters - ung MTB”.
Hvad der er endnu mere flot, er de mange frivillige, ledere, instruktører, socialudvalg, og sidst og ikke mindst de seje og hårdtarbejdende helte i Pamhule Trailbuilders, som alle sammen bidrager til en sjov – og nogle gange nærmest løsluppen atmosfære i vores klub.
Velkommen i HMIF-MTB 🙂

Afdelingen har omkring 15 instruktører, der har mange års erfaring med  mountainbike. Instruktørerne er alle uddannet ved DGI. 

Mountainbikeafdelingen er kendetegnet ved et godt socialt sammenhold og en afslappet atmosfære. Her er plads til alle, der vil udfordre egne evner på MTB eller blot have en god tur i skoven. 

I 2016 blev Funsters HMIF-MTB, en børne- og ungeafdeling koblet på voksenafdelingen. 

Det vigtigste for Funsters er, at unge mennesker med hang til action og spænding kan mødes i et fællesskab med jævnaldrende, og have det sjovt på cyklen. Vi tilstræber at alle børn og unge får en god oplevelse til træning, samtidig med at det er udfordrende, giver sved på panden og et smil på læben. Vi har derfor døbt holdet“Funsters”. 

Vi prioriterer også sikkerhed højt, og vægter at børnene tilegner sig tekniske færdigheder i den rigtige rækkefølge, så de kan færdes sikkert på cyklen i skoven. 

Børns udvikling og fysiske formåen er meget forskellig, og det forsøger vi til alle træninger at tilgodese, ved at indplacere rytterne på det niveau, hvor de kan blive udfordret og udvikle sig. Alle børn fra 7 til 17 år kan deltage. 

De ti instruktører i Funsters Ung MTB har taget DCU’s mountainbike ungdomstræneruddannelse, og træningen tilrettelægges ud fra principper om ATK – Aldersrelateret træning. 

HMIF-MTB har ca. 180 medlemmer hvor aldersfordelingen ligger mellem 6 og 75år. https://www.facebook.com/groups/hmifmountainbike/
 

Tilmelding
Tilmeld dig et vores hold her.
Tilmeld

Sponsorer


Hoptrup Marstrup Idrætsforening | Kærsmindevej 3 | 6100 Haderslev | CVR-nr. 29 50 65 58