HMIF Mountainbike så dagens lys i foråret 2010 og har primært til formål at udbringe kendskabet til mountainbikesporten samt virke som inspirationskilde for personer med interesse for sporten. Afdelingen har p.t. 11 sportsdirektører der har mange års erfaring med netop mountainbike. Alle sportsdirektørerne har været på kursus som mountainbikeinstruktør i DGI og vi tilstræber os på løbende at blive endnu bedre gennem nye kurser til glæde for vores medlemmer.

Holdningen er klar: Mountainbike cykles året rundt og det er uanset om det er varmt, koldt, tørt, vådt eller sne – intet holder en rigtig mtb-rytter tilbage (bortset fra lyn og torden).

Instruktærerne i HMIF Mountainbike ønsker at kunne dele naturen og dets oplevelser med ligestillede der ønsker mere end blot en cykeltur i skoven. Der skal sved på panden, mudder i ansigtet og så skal der være plads til sjov og snak. Målet med Mountainbikeafdelingen er kendetegnet ved et socialt godt sammenhold og en afslappet atmosfære, hvor der er plads til alle der konstant vil udfordres.

Klubben har over 85 medlemmer hvor aldersfordelingen ligger mellem 13 og 65 år. Se hvem der er medlem på nedenstående link!

Se klubbens egen hjemmeside her: http://www.hmif-mtb.dk
Facebook: http://www.facebook.com/#!/groups/hmifmountainbike/

Link til Kontaktpersonerne: /Kontaktpersoner-248007
Link til træningstiderne: /Tr%c3%a6ningstider
Hoptrup Marstrup Idrætsforening | Kærsmindevej 3 | 6100 Haderslev | CVR-nr. 29 50 65 58