HOLDBESKRIVELSER

Inden hver træningstur bliver rytterne fordelt på de respektive hold. Du skal selv vurdere, hvilket hold du vil køre på denne dag. Du skal vælge realistisk ud fra din træningstilstand og dagsform, lyst og evner, tid til rådighed mv.
Det er ekstra vigtigt at være realistisk omkring egen form på MTB, fordi der er store fysiske forskelle i form og teknisk kunnen i mountainbike sporten. Hvis du er i tvivl om, hvor du passer ind, så tag en snak med instruktørerne, som kan fortælle dig nærmere om, hvad dagens træning byder på. Sørg også for at melde ud på ruten, hvis det går for stærkt. Alle skal med hjem, og alle skal have en god tur!

Inden vi kører i skoven, vil der på hvert hold blive informeret om hvad dagens træning indeholder. Efter træningen ser vi gerne, at deltagerne kommer med ris og ros til de enkelte instruktører, så vi altid kan forsøge at give medlemmerne den bedste træning hver gang.
VI ARBEJDER MED HOLD I FØLGENDE KATEGORIER OG TRÆNER I FORÅRS- OG EFTERÅRSSÆSON FAST 2 GANGE OM UGEN – MANDAG OG ONSDAG FRA KL. 18.00 – KL. 20.00.

Begynder (KUN ONSDAG)
Formålet med dette hold er primært, at få nystartede og relativt urutinerede MTB-ryttere i så god form, at de kan cykle med på motionsholdet. Samtidig er der fokus på at lære basale tekniske færdigheder på MTB, så du bliver fortrolig med din cykel og det at køre på mtb-sporet.
På dette hold er der ingen krav til teknisk kunnen.

Motion
Er et hold tiltænkt bredden. Vi har primært fokus på, at alle ryttere får en god træning og får brugt sig selv. Træningen vil indeholde forskellige træningsøvelser og spor, der er tilpasset det fysiske og tekniske niveau på holdet.
Køres der f.eks. teknik mandag, så vil onsdag byde på f.eks. km eller intervaltræning. Instruktørerne vil forsøge at nuancere træningen fra uge til uge, så rytteren har mulighed for at udvikle sig som MTBer.
På motionsholdet deltager rytteren aktivt, og har et ønske om at forbedre sin tekniske kunnen og kondition.
På dette hold er der middel krav til teknisk kunnen.

Supermotion
På dette hold er turene længere og mere teknisk krævende. Træningen vil indeholde forskellige træningsøvelser, der er tilpasset det fysiske og tekniske niveau på holdet.
På dette hold er der høje krav til teknisk kunnen.


Vi ses derude til en masse sjov på sporet!!
Hoptrup Marstrup Idrætsforening | Kærsmindevej 3 | 6100 Haderslev | CVR-nr. 29 50 65 58